Våra tjänster


Inne hos oss på Minervabokhandeln hittar du som kund ett brett utbud av såväl böcker för alla åldrar som konstnärsmaterial, kontorsvaror, spel, pussel, pyssel och kort. Du kan också köpa sjökort och båtsportkort, samt få hjälp med framkallning av analoga filmrullar. Vi hjälper dig även med nytt körkortsfoto på drop-in, samt säljer frimärken.


För bokslukaren och studenten

Är det någon bok du saknar i vårt sortiment kan vi ofta beställa hem såväl svenska som engelskspråkiga böcker. Exempel på böcker vi kan beställa hem är:

  • skönlitteratur på svenska och engelska
  • facklitteratur på svenska och engelska
  • kurslitteratur


Leveranstiden är cirka en vecka om boken finns i lager hos våra leverantörer. Vid beställning från utlandet kan leveranstiden vara längre.


För dig som tycker om att läsa nya böcker finns bokklubben Läslustan! Som medlem kan du låna och läsa 55 nya böcker under ett helt år för endast 399 kronor. Du kan läsa mer om böckerna i Läslustans katalog.


För sjöfararen och friluftsmänniskan

För dig som tycker om att färdas till sjöss erbjuder vi såväl sjökort som båtsportkort, framför allt över Vänern och Göta kanal men även andra vattenfarleder.


Tycker du om att fjällvandra eller cykelsemestra hittar du både terräng-, cykel- och fjällkartor hos oss. Självklart säljer vi även vägkartor!


För fotografen

Har du analog film, USB-minnen eller minneskort med bilder som du vill framkalla hjälper vi till med att förmedla bilderna till framkallning. Vi säljer även analoga filmrullar, både 24 och 36 bilder. 


Dessutom säljer vi passepartouter, fotoramar och fotoalbum med tillbehör.


För figurmålaren och pysslaren

Minervabokhandeln är återförsäljare för både Games Workshop och Panduro. Det gör att vi kan beställa hem varor till dig från hela Games Workshops respektive Panduros sortiment, utan extra leveranskostnad! Kontakta oss för mer information.


För företagaren och föreningen

Vi har ett brett sortiment av kontorsmaterial, från papper, pärmar och plastfickor till kopieringspapper, kalendrar och kvittorullar. Vill du bli fakturakund? Mejla oss via kontakt@minervabokhandeln.seVarmt välkommen in till din lokala bokhandel i Kristinehamn!