Minervabokhandelns och Krukmakeri Hemjords adventskalendrar 2022


Ge bort en gåva som räcker hela advent – unna dig själv eller ge bort till någon du tycker om!

 

Det finns väl ingenting som är så härligt en kall och mörk vinterdag som att krypa upp i favoritfåtöljen med en god kopp te och en riktigt bra bok? I Minervabokhandelns och Krukmakeri Hemjords adventskalender får du både böckerna och teet – allt du behöver göra är att krypa upp!

 

Varje adventskalender innehåller fyra stycken böcker på engelska och fyra sorters te á 25g. Både böckerna och tesorterna är handplockade och särskilt utvalda av oss för att ge dig en härlig blandning av såväl berättelser som smakupplevelser. Varje bok förekommer bara i en typ av kalender, så om du vill beställa flera adventskalendrar behöver du inte oroa dig för att få dubbelt upp.

 

Du kan förbeställa din adventskalender genom att fylla i och skicka in det formulär som du hittar via den här länken:

https://forms.gle/fT4Yxd9T7vWtFfX86

Inom ett par dagar efter att du skickat in formuläret kommer du att få en orderbekräftelse skickad till din e-post.


Förbeställningen är öppen mellan 22 september och 14 oktober, och adventskalendrarna går inte att köpa i butik. Din adventskalender finns att hämta ut på Minervabokhandeln från och med vecka 46. Kalendern kan även skickas hem till dig via DHL, då tillkommer en fraktavgift på 59 kronor.


Vid frågor om adventskalendrarna, beställning eller betalning, kan du kontakta oss på Minervabokhandeln via telefon 0550-104 37 eller e-post kontakt@minervabokhandeln.se. Du kan även läsa mer om vår samarbetspartner på Krukmakeri Hemjords facebooksida och Krukmakeri Hemjords instagram.


Det finns totalt fyra olika adventskalendrar. Du kan läsa mer om varje adventskalenders innehåll här nedanför, och beställer din adventskalender här.Saffran

Pris: 899 kr (värde: 1 049 kr)


Saffran är kalendern för dig som gärna drömmer dig bort till fjärran världar och tider. Här hittar du bara böcker utgivna under 2021 eller 2022, och berättelser som innehåller allt från postapokalyptisk skräck och mörk mecha till förbjuden kärlek i fjärran fantasyvärldar. Alla böcker som ingår i kalendern har queera huvudpersoner.

Kryddnejlika

Pris: 799 kr (värde: 949 kr)


Kryddnejlika är kalendern för dig som älskar sci-fi och fantasy, och som helst vill läsa flera böcker som utspelar sig i samma universum. Alla böcker i kalendern har minst en uppföljare och här finner du berättelser om lönnmördare, en livsfarlig magisk skola, arrangerade äktenskap i rymden och magi rotad i afrikanska mytologier.

Tre av böckerna har queera huvudpersoner.

Kardemumma

Pris: 899 kr (värde: 1 049 kr)


För dig som är sugen på att läsa YA-böcker med queera huvudpersoner är Kardemumma adventskalendern du letar efter. Här bjuds du på såväl lågmäld 1900-talsfantasy och mörk sagothriller, som moderna superhjältar och ett 40 år gammalt olöst försvinnande. Alla huvudpersoner är queera, några är neurodivergenta.

Kanel

Pris: 799 kr (värde: 949 kr)


Om du allra helst läser YA-böcker som utspelar sig i vår samtid är Kanel den perfekta adventskalendern för dig. Här får du fyra böcker som handlar om allt från k-pop, kärlek och att följa sina drömmar, till att bearbeta sorg efter en älskad, eller hitta en ny familj där man inte trodde någon fanns.